Ви є тут

Нарада 19.07.17

«Підсумки роботи, проведеної фітосанітарними лабораторіями України в I півріччі 2017 року щодо акредитації відповідно до вимог ДСТУ ISO/IES 17025:2006 та розширення сфери діяльності»

   19 липня 2017 року в актовому залі приміщення ДУ «Центральна фітосанітарна лабораторія» в м. Київ, відбулась нарада «Підсумки роботи, проведеної фітосанітарними лабораторіями України в I півріччі 2017 року щодо акредитації відповідно до вимог ДСТУ ISO/IES 17025:2006 та розширення сфери діяльності» під головуванням директора Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва та розсадництва Держпродспоживслужби Андрія Федоровича Челомбітка.

   В нараді взяли участь керівники та фахівці структурних підрозділів Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва та розсадництва, а також керівники обласних фітосанітарних лабораторій України.

   Під час засідання було оговорено ряд важливих та нагальних питань щодо діяльності фітосанітарних лабораторій та окреслено шляхи їх вирішення.

   В ході наради було акцентовано увагу присутніх на терміновій та невідкладній акредитації фітосанітарних лабораторій згідно ДСТУ ISO/IEC 17025:2006, що дасть змогу підвищити якість проведення фітосанітарної експертизи.

   За підсумками наради директором Департаменту було дано ряд доручень, які стосувалися плану виконання заходів щодо акредитації відповідно до вимог ДСТУ ISO/IES 17025:2006 та розширення сфери діяльності фітосанітарних лабораторій.